Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Horns: Ο Daniel Radcliffe πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Joe Hill


Το Horns –στα ελληνικά Κερασφόρος, από τις Εκδόσεις BELL– του Joe Hill το αγαπήσατε και όχι άδικα. Τρομακτικό, ατμοσφαιρικό και άκρως ανατριχιαστικό, ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2010 και επιβεβαίωσε τις υποψίες όλων: Ο Joe Hill είναι, πράγματι, ένας από τους καλύτερους συγγραφείς της λογοτεχνίας του τρόμου και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον!



http://www.bell.gr/bookdetails/10/1700/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82

Τώρα, το Horns γίνεται κινηματογραφική ταινία και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Daniel Radcliffe, ο οποίος φαίνεται πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει τη «ρετσινιά» του Harry Potter από πάνω του, μη διστάζοντας να αποκτήσει ακόμη και… κέρατα…

Στην ταινία, όπως και στο βιβλίο, ο Ιγκ (Radcliffe) –του οποίου η κοπέλα (Juno Temple) έχει δολοφονηθεί– ξυπνά ένα πρωί, ανακαλύπτοντας πως έχουν αρχίσει να φυτρώνουν στο μέτωπό του κέρατα. Μαζί με τα απαίσια κέρατα, ο Ιγκ ανακαλύπτει πως έχει αποκτήσει και μια τρομερή δύναμη: το ταλέντο να διαβάζει τις ψυχές των άλλων. Κι έτσι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις νέες του δυνάμεις για να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της αγαπημένης του.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο γάλλος Alexandre Aja (δημιουργός του για-πολύ-γερά-νεύρα- Haute Tension και του remake της κλασικής ταινίας τρόμου του Wes Craven, The Hills Have Eyes) και η ταινία αναμένεται να ανοίξει στις ΗΠΑ την πολύ "βολική" ημερομηνία 31 Οκτωβρίου 2014 (στην Αμερική ξέρουν να γιορτάζουν καλά το Halloween!)

Μέχρι τη στιγμή της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης ταινίας, μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer (και φυσικά να διαβάσετε τον Κερασφόρο σε βιβλίο ή e-book) ;-)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου