Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Stephen King μπροστά από τις κάμερες στο πρώτο επεισόδιο του Under The Dome

Ο Stephen King στο πρώτο επεισόδιο του Β' Κύκλου του Under The Dome

Σε δύο περίπου μήνες (30 Ιουνίου) κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ ο Β’ κύκλος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του CBS Under The Dome, που βασίζεται στο ομώνυμο αγαπημένο βιβλίο του Stephen King (στα ελληνικά «Ο Θόλος», από τις Εκδόσεις BELL).

Ο παραγωγός της σειράς, Neal Baer, αποκάλυψε στη USA Today πως ο King –ο οποίος έχει αναλάβει τη συγγραφή του πρώτου επεισοδίου του νέου κύκλου, με τίτλο Heads Will Roll– θα κάνει ένα πέρασμα μπροστά από τις κάμερες, ως ένας απλός πελάτης του εστιατορίου της μικρής πόλης Chester’s Mill, όπου διαδραματίζεται η ιστορία.

«Ήταν καταπληκτική η εμπειρία του να δουλεύω με τον Στίβεν», δήλωσε ο Baer. «Για μένα είναι ένας πραγματικός ήρωας και τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του». 

Ο πρώτος κύκλος του Under The Dome –της ιστορίας των κατοίκων του Chester’s Mill που ξαφνικά αποκόβονται από τον έξω κόσμο όταν ένας τεράστιος θόλος καλύπτει την πόλη τους– ήταν η πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης των τελευταίων 20 ετών, με πάνω από 15 εκατομμύρια τηλεθεατές να συντονίζονται κάθε εβδομάδα για να την παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου