Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Φόβος: Βρήκε επιτέλους ο Ρόμπερτ Χάντερ έναν αντίπαλο αντάξιό του;

 


Μια δολοφονία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ένας δολοφόνος πιο διεστραμμένος από κάθε προηγούμενο που είχε αντιμετωπίσει. Μια υπόθεση που θα τον φτάσει στα όριά του. Βρήκε επιτέλους ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ έναν αντίπαλο αντάξιό του; 

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ντέιζι Ντάρκερ: Παγιδευμένοι σε ένα νησί –και κάποιος τους σκοτώνει έναν έναν… Αυτή η οικογένεια κρύβει σκοτάδι

 


Η #1 bestselling συγγραφέας των New York Times Alice Feeney επιστρέφει στα BELL με το πιο σκοτεινό, το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που έχει γράψει μέχρι σήμερα! Το Ντέιζι Ντάρκερ μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του «μυστηρίου κλειδωμένου δωματίου», αλλά στα χέρια της Feeney μετατρέπεται σε κάτι πραγματικά πρωτότυπο.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Σφραγισμένες Αλήθειες: Μόνο οι δυνατοί, οι ξεχωριστοί έρωτες μπορούν ν’ αντέξουν όταν όλες οι αλήθειες βγουν στο φως…

 


Τη Ρένα Ζώη τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις δύο ιστορίες της που εκδόθηκαν στη σειρά Άρλεκιν Eros, Αν μ’ αγαπάς και Φίλησέ με. Τώρα, την υποδεχόμαστε στις Εκδόσεις Silk με ένα διαφορετικό, συναρπαστικό, ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα αγωνιώδες μυθιστόρημα.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Διαβολική Φύση: Πώς βρίσκεις ένα δολοφόνο όταν σε περιβάλλει η τρέλα;

 


Ο βραβευμένος bestselling συγγραφέας Κρεγκ Ράσελ επιστρέφει στα BELL με ένα σκοτεινό, έξυπνο, ατμοσφαιρικό, «επιδέξια γραμμένο γοτθικό crime» (Kirkus Reviews), που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα! 

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Κλικ με τακτ #καλοκαίρι: Το savoir-vivre των social media το καλοκαίρι!

 


Το καλοκαιράκι έφτασε! Είτε πας διακοπές (στο νησί, στο χωριό, στο βουνό), είτε μείνεις στο σπίτι σου, είναι βέβαιο ότι μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις των φίλων σου θα ταξιδέψεις! 

Στάσου όμως! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! 

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Γυάλινο Νυφικό: Μόνη ελπίδα να ξεφύγεις. Θα βρεις τη δύναμη όμως;

 


Η Ίρις Καλβά επιστρέφει στα BELL αυτό το καλοκαίρι με το νέο της μυθιστόρημα Γυάλινο Νυφικό. Αντλώντας στοιχεία από πραγματικά γεγονότα, η συγγραφέας των bestsellers Τα Κάστρα των Ονείρων και Στη Σκιά του Μπλε Φεγγαριού, παρουσιάζει μια συναρπαστική ιστορία για δύο γυναίκες σε δύο διαφορετικές εποχές, που αντιμετωπίζουν ωστόσο τον ίδιο κίνδυνο: το νυφικό που θέλουν να φορέσουν να είναι «γυάλινο» και επάνω του να καθρεφτιστεί η απόλυτη ματαίωση των ονείρων τους…