Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κυνηγοί Διαμαντιών: Μια κλασική περιπέτεια, ένα «εκρηκτικό» μυθιστόρημα σε νέα έκδοση!



Οι Εκδόσεις BELL αποχαιρετούν το 2015 με μια επανέκδοση σκέτο «δυναμίτη»! Ένα από τα κλασσικά, συναρπαστικά «πειρατικά» μυθιστορήματα του Γουίλμπουρ Σμιθ κυκλοφορεί μετά από χρόνια και πάλι στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία από τις 18 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκόλλα από το κινητό και πιάσε το βιβλίο. Εμείς σου δίνουμε τις ιδέες, εσύ βάλε την τρέλα!


Κοίτα γύρω σου: στο μετρό, στη στάση του λεωφορείου, στο εστιατόριο – όποτε έχουν δυο λεπτά χρόνο, τί κάνουν όλοι;

Κοίτα τον εαυτό σου: όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, τί είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις; 

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ της ταινίας ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ (ΤΟ ΚΙLL A MOCKINGBIRD – 1962)


Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου βιβλίου της Harper Lee Βάλε ένα Φύλακα οι Εκδόσεις BELL σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) διοργανώνουν ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ της ταινίας ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ (ΤΟ ΚΙLL A MOCKINGBIRD – 1962) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Μάλιγγαν, με τον Γκρέκορυ Πέκ, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, στις 7.30 μ.μ., στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση του πολυαναμενόμενου best seller βιβλίου της Harper Lee «ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ»


Εκδόσεις BELL σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Harper Lee ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 7.30 μ.μ., στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Το Τραγούδι των Σκιών: Το κακό παραμονεύει… Η νέα περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ!



Ο καταξιωμένος τεχνίτης της γραφής Τζον Κόνολι επιστρέφει με τη νέα «εξαιρετικά ατμοσφαιρική και συχνά μακάβρια» (Good Book Guide) περιπέτεια του θρυλικού Τσάρλι Πάρκερ.

Στο νέο συναρπαστικό αυτό μυθιστόρημα του Κόνολι –από τα καλύτερα της σειράς του Τσάρλι Πάρκερ (Crimewarp)–  ο ιδιωτικός ντετέκτιβ έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκοτεινή από τις σκοτεινές δυνάμεις, σε μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και σε ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Βάλε Ένα Φύλακα: Η συνέχεια του παγκόσμιου best seller «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια» κυκλοφορεί σε μετάφραση Σώτης Τριανταφύλλου


•    #1 Best Seller σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
•    Το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς σε πάνω από 30 χώρες όπου εκδόθηκε ή πρόκειται να εκδοθεί!
•   Η Χάρπερ Λη έγραψε το Βάλε Ένα Φύλακα πριν το βραβευμένο με Πούλιτζερ Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια και επί πολλά χρόνια το χειρόγραφο ήταν ξεχασμένο.

Είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς, με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεων από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Ιούλιο, και έφτασε στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις BELL!