Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η Κανέλα και ο Ιππότης του Γαϊδουράγκαθου… στη Χώρα των Μπαχαρικών


Ένα συναρπαστικό παραμύθι γεμάτο χρώματα & αρώματα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL! Μια τρυφερή και διαφορετική απ’ ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα ιστορία για τις αξίες που μας ενώνουν και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Καλοκαίρι με BELL; Διαβάστε όλους τους λόγους που συνηγορούν υπέρ!


Λίγες μέρες ακόμη και το Ελληνικό καλοκαίρι κάνει επίσημη πρεμιέρα! Για τρεις (τουλάχιστον) ολόκληρους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την άμμο, τη θάλασσα, τον ήλιο και… το διάβασμα!

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αθωότητα: Μυστήριο, τρόμος & συγκίνηση, στο νέο πολυαναμενόμενο βιβλίο του Dean Koontz


Θα σας αιφνιδιάσει, θα σας τρομάξει και θα σας κάνει να στοχαστείτε. Πρόκειται για το νέο μυθιστόρημα του Dean Koontz, Αθωότητα (Innocence), «μια αλληγορία μη-βίας, αποδοχής και αγάπης σε πείσμα κάθε αντιξοότητας» (Kirkus Reviews), όπου «μυστήριο και τρόμος, υπερφυσικό και έρωτας –όλα συνδυάζονται» σε «μια προκλητική και συγκινητική εμπειρία» (New York Journal of Books).

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Stephen King - Η συγγραφική και η μουσική διάσταση ενός «Βασιλιά»


Ο συντάκτης του rocking.gr Τάκης Κρεμμυδιώτης αναλύει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα ενός από τους πιο χαρισματικούς συγγραφείς της εποχής μας, του Stephen King, σε μία εις βάθος ανάλυση του πλούσιου έργου, της προσωπικότητας, των επιρροών του, καθώς και των τραγουδιών που τον ενέπνευσαν και των μουσικών που εμπνεύστηκαν από εκείνον.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014